Ordna hemmaspa med badrumsrenovering i Stockholm!

Ytor som blänker och inredning som bjuder in till vård av kropp och själ. Med vår badrumsrenovering i  Stockholm har du snart ett eget hemmaspa. Betänk hur mycket tid du spenderar i badrummet och ta chansen att renovera det i enlighet med dina drömmar och behov.

badrumsrenovering i Täby

Badrumsrenovering att lita på

Badrummet ska klara en hel del. I detta rum måste du kunna använda vatten utan oro för att skada huset eller för farliga reaktioner med elektrisk utrustning. Vi hjälper till med säker badrumsrenovering i Stockholm som du kan lita på.

När vi installerar ditt nya badrum är det alltid med tanke på att det måste ha en grund som klarar av vatten såväl som det slitage som rummet utsätts för. Det innebär till exempel en våt-spärr som är laglig och rejäl.

När vi installerar belysning är det också i enlighet med de lagar som finns i Sverige för att skydda dig. Du får underbar spa-känsla i badrummet med rätt belysning som aldrig innebär en fara för den som duschar och badar i rummet.


Hur ser dina badrumsdrömmar ut?

Våga drömma och kontakta oss för att tala om hur du tänker dig ditt framtida badrum. En badrumsrenovering i Stockholm behöver inte vara särskilt komplicerad. Ibland är det små ändringar som gör den stora skillnaden.

Även om du inte har en stor budget för att renovera ditt badrum just nu kan det vara klokt att prata med oss. Tycker du att det vore härligt med mer värme i badrummet? Det finns mer än golvvärme som kan ge en varm och ombonad miljö. Det är klart att vi kan installera handdukstorken snabbt och effektivt!

Vi kan hjälpa dig med:

  • Ny badrumsinredning
  • Nytt badrumsgolv
  • Byte av badrumsfönster
  • Installation av ny badrumsbelysning
  • Byte av duschkabin eller badkar
  • Installation av bastu
  •  Hantverkare i Stockholm

Listan kan göras hur lång som helst. Slut ögonen och tänk dig ditt badrum precis så som du skulle vilja ha det. Faktum är att det kan vara ganska enkelt att nå drömmen. Om du inte ser hur ska du ringa oss nu så förklarar vi hur!badrumsrenovering i Täby

Vad kostar badrumsrenovering i Stockholm?

Priset får alltid betydelse och vi vet att du har en bestämd budget för renoveringen av badrummet. Vi kan erbjuda billig badrumsrenovering i Stockholm. Vi når ett lägre pris genom att jobba på ett effektivt sätt. När en hantverkare klarar jobbet betalar du bara för en hantverkare.

Vad det kommer att kosta beror förstås på vad du behöver hjälp med. Du kan få en gratis offert genom att kontakta oss och berätta mer om vad du skulle vilja ändra i ditt badrum. Vi kan ge dig en uppskattning av priset och även tala om ungefär hur lång tid badrumsrenovering kan tänkas ta.

För oss är det viktigt att du får högsta kvalitet och därför kommer vi inte att tumma på saker som våt-spärrar, rätt typ av material och korrekt installation. Med god planering och ett stort urval av material kan vi ändå hitta en lösning för dig som vill få ett nytt badrum för en liten budget. Kontakta oss idag så pratar vi mer om saken!


Få ett pris för din badrumsrenovering i Stockholm i dag


få ett pris