Köksrenovering i Stockholm för fräscht kök idag!

Sluta drömma om hemmets oas som en plats där ni verkligen kommer att trivas. Boka in ett möte med oss och ta första steget mot ert nya kök. Vi erbjuder solid köksrenovering i  Stockholm. Du kan luta dig mot vår långa erfarenhet och professionalitet!

Bra hantverkare i Stockholm

Köksrenovering i Stockholm av alla kök

Det finns inga kök som är för svåra för oss. Vi kan utföra en totalrenovering eller ta hand om köksmontering av den nya inredningen som du har beställt. Det är bara att tala om för oss vad du vill få gjort så ger vi dig en offert och tidsplan för jobbet.

Om du har ett äldre kök och vill behålla den gamla charmen men inte den gamla rötskadan ska du kontakta oss. Vi är finkänsliga och förstår dina behov. Det blir ett kök som du aldrig vill lämna!

Skräddarsydd renovering till din budget

Om du behöver en totalrenovering i Stockholm av ditt kök ordnar vi givetvis med det. Vi har erfarenheten, spetskompetensen, maskinerna och kreativiteten som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. Vi kan också ta hand om en liten del av jobbet när du vill det

Du kan ringa oss då du vill få:

  • Hjälp med köksmontering av de nya luckorna
  • Målning av kökets inredning
  • Byte av fönster i köket
  • Snickeriarbete för att passa in nya kylen

Om du funderar på att byta diskbänken och samtidigt byta ut vitvarorna kan du kontakta oss för råd. Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Stockholm. Vi är väl insatt i hur ditt kök är upplagt och hur det går att ändra.

fasadrenovering i Täby

Vilka material ska du välja?

En köksrenovering kräver god kunskap om material. Det handlar inte bara om att få ett snyggt kök där det är lätt att hålla rent. Många gånger är det ju fråga om slitstarkhet. Du vet att en diskbänk av stål är både vacker och hållbar. Eller så har du bestämt dig för att en diskbänk av stengods blir ännu bättre. Men hur kommer det hela att passa in i ditt kök?

Vänd dig till oss för att diskutera möjligheterna vad gäller material. Du kan bli förvånad då du får veta hur många alternativ du faktiskt har. Vi kan se på den stil du tycker bäst om och komma fram till det material som kommer att ge högst kvalitet till lägst pris.

Med oss kan du få en billig köksrenovering i Stockholm där kvalitet står i fokus. Detta oavsett om du hyr in oss för köksmontering i Täby eller ber oss hjälpa dig med planering av ditt nya kök. Med smarta tips och råd kan vi se till att ditt kök blir precis som du hade tänkt dig och mer!

Vad kostar en köksrenovering i Stockholm?

Det här beror helt och hållet på det som ska göras. För att du ska få en korrekt uppfattning om pris på renovering av kök i Täby ska du kontakta oss. Vi ger dig gärna en gratis offert som vi sedan kan justera. Tala gärna om vilken budget du har och vad du vill få gjort så kan vi se vad som blir möjligt.