Vi erbjuder säkert och effektivt rivningsarbete i Stockholm!

Väggen ska ner, köket ska rivas, trappen måste bort… Kontakta oss för ett snabbt och säkert rivningsarbete i Stockholm. Vi har erfarenheten, maskinerna och arbetsmetoderna som gör att rivningen snabbt blir överstökad och renoveringsarbetet kan fortgå.

Bra hantverkare i Stockholm

Säkert rivningsarbete i Stockholm

Det finns risker med att riva utan kunskap om rivningsarbeten. Det är viktigt att förstå hur strukturer ser ut inuti och hur de ska hanteras för att minska faran med ras. Dessutom är vi proffs på spetsinriktade rivningsarbeten. Med minsta möjliga stök kan vi förbereda för nybyggnation och renovering.

Vi rekommenderar verkligen att du kontaktar oss när du vill riva något i eller omkring ditt hem. Det är ofta mycket mer komplicerat än vad det verkar. I och med att vi har jobbat länge med rivning och renovering i  Stockholm kan vi husens strukturer.

Vi vet när det kan finnas mer att tänka på än vad som verkar vara fallet. Fråga oss gärna om det rivningsarbete som du vill utföra så kan vi vägleda dig. Med oss kan rivningen bli klar snabbt och effektivt. Omkringliggande byggnation skadas inte och skräp forslas bort på ett effektivt sätt för allas väl.

Både rivning och renovering i Stockholm

Det är mycket vanligt att ett rivningsarbete i Stockholm följs av någon form av renovering eller nybyggnation. Vi kan kallas in som experter på rivningen men får ofta hela uppdraget. Det finns fördelar med att leja oss för en totalrenovering i Stockholm.

När vi är med från start kan vi jobba med en smart planering. Det betyder att rivningsarbetet kan utföras i tid. Då minskar upplevelsen av att rivningen stör. Det blir ett trevligare renoveringsjobb helt enkelt. Både för er och för era grannar.

altan eller fasadrenovering
fasadrenovering i Täby

Klarar vi rivningen?

Kanske är det en mindre vägg som finns mellan två olika rum som ska ner eller ett helt hus på tomten. Vi får ofta frågan om vi klarar rivningen i Stockholm för att den kan verka svår och med fara för byggnad som finns omkring.

Vi kan säga att vi med största sannolikhet klarar rivningsarbetet i Täby och Stockholm. Om det mot förmodan skulle verka för komplicerat för oss ensamma talar vi om det. Då ser vi på den bästa vägen att gå. För oss är det viktigaste att du får ett säkert och effektivt rivningsarbete. Detta oavsett om det är vår hantverkare som leder arbetet med rivningen eller inte!

Vad kostar ett rivningsarbete i Stockholm?

När du kontaktar oss för pris på rivningsarbete i Stockholm kan du få en gratis offert. Det gäller att du noga beskriver vad det är som ska rivas. Dessutom vill vi veta om du kommer att behöva hjälp med renovering eller eventuell nybyggnation.

Priset påverkas av flera faktorer men vi försöker hålla det lågt. Det kan vi göra med väl utbildade och erfarna hantverkare i Täby som har tillgång till utrustning och maskiner som ger tidseffektivitet.

Framför allt är vi lyhörda. Vi lyssnar på vad du behöver och skräddarsyr sedan arbetet efter detta. Det är också något som kan ge ett mycket attraktivt pris med professionella snickare

Få ett pris för ert arbete